1, 2, 3… start!

31 Augustus 2015

Gezocht: een frisse, ondernemende, geïnspireerde, flexibele, doelgerichte en warme professional.  Een vakvrouw of man die geen lesjes afdraait, maar met plezier werkt in het hier en nu. Een professional met een groot hart voor het jonge kind, die vanuit professionaliteit in staat is kansen te creëren, maar vooral ook te grijpen. Die het spel van kinderen kan verrijken en alles inzet om de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen.

Poeh. Het is niet niks wat er als pedagogisch medewerker van je wordt gevraagd. Vraag jij je zuchtend en kreunend af: moet ik aan al die eisen voldoen?  Of hou je zelfverzekerd de spiegel voor en denk je: Haal ik er uit wat er in zit? Zet ik mij volledig in voor de kinderen waar ik mee werk  en doe ik dit werk nog steeds met plezier?

De start van het nieuwe schooljaar is een mooi moment om de balans op te maken en met een frisse blik naar je eigen werk te kijken. We roepen september uit tot de maand van het ‘balanceren en opschonen’.  Elke week in september dagen we je uit om op www.vhjk.nl met een kritische blik naar 1# jezelf, 2# je werk en 3# je werkomgeving te kijken.

Je hoeft het niet alleen te doen. Middels een wekelijkse blog met tips en nieuwe informatie van verschillende trainers en experts jonge kind gaan we je dit hele (school-)jaar inspireren en uitdagen. Het moet natuurlijk niet bij voornemens of plannen blijven. Natuurlijk zijn we benieuwd wat je ermee doet. Laat het ons weten en twitter onder vermelding van  #vhjk!

Ben jij klaar voor het nieuwe jaar?

1,2,3… START!   

 

Mede mogelijk gemaakt door Denise Bontje en Mehrnaz Tajik

Blogger: